Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Кривдниця українки Світоліної не здобула Australian Open (Відео)

За свою перемогу в Австралії Софія Кенін отримає близько 4 млн доларів призових.

Tennis - Australian Open - Women's Singles Final - Melbourne Park, Melbourne, Australia - February 1, 2020. Sofia Kenin of the U.S. celebrates winning her match against Spain’s Garbine Muguruza REUTERS/Hannah Mckay

Фото REUTERS.com.

Кривдниця українки Світоліної не здобула Australian Open (Відео)

У вирішальному поєдинку 26-річна іспанка Гарбінє Мургуса (№32 WTA) поступилася 21-річній американці Софії Кенін (№15 WTA)

Софія Кенін (№15 WTA) стала переможницею Відкритого чемпіонату Австралії з тенісу в одиночному розряді. У матчі за титул 21-річна американка обіграла Гарбінє Мугурусу з Іспанії (№32 WTA).

Australian Open. Фінал

Софія Кенін (США) – Гарбінє Мугуруса (Іспанія) – 2:1 (4:6, 6:2, 6:2).

Для Кенін це перший титул Grand Slam, раніше вона не виходила навіть у чвертьфінал. З наступного тижня Софія підніметься на сьому сходинку світового рейтингу, дебютувавши в топ-10.

Для Кенін це перший титул Grand Slam, раніше вона не виходила навіть у чвертьфінал.

Гарбінє Мугуруса провела четвертий фінал на Шоломах в кар'єрі, раніше у неї були дві перемоги (Ролан Гаррос-2016 і Вімблдон-2017). В наступній редакції рейтингу WTA іспанка буде 16-й.

Нагадаємо, що в третьому колі Гарбінє Мугуруса переграла першу ракетку України 25-літню Еліну Світоліну. Українка, до речі, підніметься на 4-е місце в рейтингу WTA. Попередній раз Еліна Світоліна перебувала в топ-4 рейтингу WTA в жовтні минулого року. Її особистий рекорд – третя позиція.

Telegram Channel