Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Лікар вимагав хабара в захисника України

Триває досудове розслідування.

torange.biz

Лікар вимагав хабара в захисника України

Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 5 до 10 років

На Житомирщині поліцейські затримали лікаря за вимагання хабара в учасника бойових дій. Про це УНН повідомляє з посиланням на відділ комунікації поліції Житомирської області.

Правоохоронці задокументували протиправні дії 33-річного лікаря та затримали його відразу після передачі неправомірної вигоди у розмірі тисячі доларів США у службовому кабінеті.

«1 лютого затримали лікаря, який входить до військово-лікарської комісії військового шпиталю. Чоловік вимагав та отримав неправомірну вигоду за сприяння у призначенні групи інвалідності учаснику операції Об’єднаних сил, який отримав поранення у зоні бойових дій», – йдеться у повідомленні.

Правоохоронці задокументували протиправні дії 33-річного лікаря та затримали його відразу після передачі неправомірної вигоди у розмірі тисячі доларів США у службовому кабінеті. Наразі тривають слідчі дії. Гроші вилучено.

Попередня правова кваліфікація події - ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою, яка займає відповідальне становище) Кримінального кодексу України.

Telegram Channel