Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Волинянам підказали найважливіші дати цього року

volyn-kray-mus.at.ua

Волинянам підказали найважливіші дати цього року

Видано «Календар знаменних і пам’ятних дат Волині на 2020 рік»

Волинським краєзнавчим музеєм спільно з Волинською державною обласною універсальною науковою бібліотекою імені Олени Пчілки підготовлено та видано: «Календар знаменних і пам’ятних дат Волині на 2020 рік», повідомляє Музейний просітр Волині.

«Календар знаменних і пам’ятних дат Волині» видають з 1991 року. До нього включають матеріали про визначні події історії, громадсько-політичного і культурного життя області, ювілеї видатних уродженців краю та відомих діячів, життя і діяльність яких пов’язані з Волинню.

До видання включають матеріали про визначні події історії, громадсько-політичного і культурного життя області, ювілеї видатних уродженців краю та відомих діячів, життя і діяльність яких пов’язані з Волинню. 

Посібник відкривається хронологічним переліком пам’ятних дат на 2020 рік. Про основні події подають: дату, назву, авторську текстову довідку, список літератури, у якому вказують документи, книги, статті зі збірників і періодичних видань, довідники та бібліографічні посібники.

У «Календарі» є покажчик імен видатних діячів, представлених у ньому, географічний покажчик населених пунктів, списки авторів, які брали участь у написанні історичних і біографічних довідок, та укладачів.

Видання буде корисним для культосвітніх працівників, викладачів, студентів, краєзнавців.

Telegram Channel