Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Потерпілого від вибуху у Луцьку госпіталізовано

Чоловік отримав опіки.

Victor Vizu

Потерпілого від вибуху у Луцьку госпіталізовано

Правоохоронці встановлюють всі обставини цього інциденту

Інцидент, що трапився на вулиці Теремнівській в обласному центрі, на наше прохання прокоментували в пресцентрі управління ДСНС у Волинській області.

Господарська споруда обвалилася, був ризик вибуху інших газових балонів, які зберігалися в цьому приміщенні.

Як стало відомо, до оперативно-диспетчерської служби зателефонувала жінка і повідомила, що на її обійсті від вибуху обвалилася господарська споруда. На місце події були направлені працівники 1-ї ДПРЧ міста Луцька. Вони з’ясували, що стався вибух без подальшого загорання. Господарська споруда обвалилася, був ризик вибуху інших газових балонів, які зберігалися в цьому приміщенні.

За декілька хвилин рятувальники виявили під завалами чоловіка, котрий отримав опіки обличчя та рук, – 52-літнього господаря обійстя. Вогнеборці надавали долікарську допомогу, а за пару хвилин прибула карета «швидкої», і потерпілого передали медикам. Крім того, працівники державної служби з надзвичайних ситуацій винесли із небезпечної зони декілька газових балонів.

За повідомленням сектору комунікації поліції Волинської області, відомості про цю подію зареєструвані в Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel