Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
 На Львівщину їде Зеленський. А на Волинь?

Зеленський вже відвідував Львів у липні цього року.

tvoemisto.tv

На Львівщину їде Зеленський. А на Волинь?

Він представить нового голову Львівської обласної державної адміністрації

Як стало відомо, сьогодні президент України Володимир Зеленський має прибути з робочим візитом на Львівщину.

Він представить нового голову Львівської обласної державної адміністрації, яким стане львівський бізнесмен Максим Козицький. За попередньою інформацією, глава  держави приїде також у Червоноград, де проведе  робочу нараду на шахті «Межирічанська». 

Запитала у нововолинських гірників, чи вони будуть присутні на зустрічі з Президентом, оскільки проблемні питання вугільної галузі стосуються не лише львівських шахтарів. Голова Незалежної профспілки гірників шахти №9 «Нововолинська» Василь Гура сказав, що їх ніхто туди не запрошував, а отже нема сенсу їхати.

Голова Незалежної профспілки гірників шахти №9 «Нововолинська» Василь Гура сказав, що їх ніхто туди не запрошував, а отже нема сенсу їхати.  

Він, разом з іншими профспілковими активістами, вчора взяв участь у брифінгу в стінах Верховної Ради, де вкотре нововолинські шахтарі озвучили наболіле. Мали також намір предметно порозмовляти з міністром енергетики та захисту довкілля Олексієм Оржелем, але, на жаль, зустріч така не відбулася.

Натомість його заступник  Станіслав Ковалевський вислухав нововолинців, висловив свою позицію, суть якої – формування тенденції до закриття копалень. Але на запитання, чому ж тоді купується вугілля за кордоном за немалою ціною, так і не відповів.

Роксолана Вишневич


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel