Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У Луцьку пройшов «День аритмології»

До конференції залучили провідних фахівців-медиків.

lutskzdorov.org.ua

У Луцьку пройшов «День аритмології»

Науково-практичну конференцію для лікарів за спеціальностями «загальна практика – сімейна медицина», «кардіологія», «внутрішні хвороби», «неврологія» проведено у форматі майстер-класу в Луцькій міській клінічній лікарні

Про це повідомляє управління охорони здоров'я Луцької міської ради.

Присутні слухали лекції провідних спеціалістів з питань клінічної аритмології, обговорювали питання діагностики, лікування та попередження ускладнень з урахуванням останніх рекомендацій Європейського товариства кардіологів та рішень Ради експертів Асоціації кардіологів України та Асоціації аритмологів України.

Під час роботи були представлені оновлені рекомендації з лікування основних серцево-судинних захворювань та синдромів, розглянуті питання клінічної аритмологіі та електрофізіології.  

Професори Олег Сичов, Андрій Ягенський, головний спеціаліст з терапії управління охорони здоров'я ОДА Микола Берник, координатор експертної  групи «Кардіологія. Хірургія серця та магістральних судин»  Юрій Саламатін наголошували на актуальності цієї теми.

Під час роботи були представлені оновлені рекомендації з лікування основних серцево-судинних захворювань та синдромів, розглянуті питання клінічної аритмологіі та електрофізіології. Слухачі – кардіологи, терапевти, лікарі  загальної практики – сімейної медицини,  екстреної медицини та медицини катастроф – після закінчення конференції отримали сертифікати.

Telegram Channel