Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
Нардеп від Волині пропонує заборонити музику у маршрутках

Ірина КОНСТАНКЕВИЧ.

Сайт Ірини Констанкевич.

Нардеп від Волині пропонує заборонити музику у маршрутках

У Верховній Раді зареєстрували законопроект 3006 щодо заборони акустичного насильства в пасажирському транспорті. Співавтором документу є також народний депутат від Волині Ірина Констанкевич

 

На мою думку, неприпустимі такі ситуації, як та, яка виникла нещодавно у маршрутці, якою їхала з похорону коханого дівчина загиблого Героя Миколи Сорочука, госпітальєрка Ярина Чорногуз.

У разі його ухвалення слухати музику чи дивитися фільми у маршрутках чи автобусах можна буде лише в навушниках. До слова, забезпечення права пасажирів на тишу у громадському транспорті також строго контролюється і в європейських країнах. «На мою думку, неприпустимі такі ситуації, як та, яка виникла нещодавно у маршрутці, якою їхала з похорону коханого дівчина загиблого Героя Миколи Сорочука, госпітальєрка Ярина Чорногуз. Нагадаю, Ярина разом із своєю подругою, волонтеркою Анастасією Конфедерат поверталися з Луцька і прямували до Києва. Ярина попросила водія вимкнути російський серіал, пояснивши, чому. Натомість водій висадив дівчат, а пасажири зайняли позицію «моя хата з краю – нічого не знаю». На жаль. Ми проти акустичного насильства! А особливо у час російсько-української війни!», - зазначає Ірина Констанкевич.

Джерело: Сайт Ірини Констанкевич.
Telegram Channel