Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
У Луцьку брюнетка та блондинка бажають познайомитися із відповідальними людьми (фото)

Справжня красуня!

Фото: Анна Поліщук

У Луцьку брюнетка та блондинка бажають познайомитися із відповідальними людьми (фото)

Дві сестрички дуже хочуть мати теплу будку й мисочку харчів...

Лучанка Анна Поліщук поділилася у Facebook інформацією про двох цуценят-дівчаток, яким терміново потрібні турботливі господарі:

«Всім доброго дня, ці дві сестрички були вивезені людьми на зупинку, в с.Тарасове, напевно в надії, що хтось їх забере. За 5 хв., спостерігання за ними, їх ледь не збило 2 авто, вони кидались усім людям під ноги, і бігали в пошуках їжі і тепла.

Люди, поглянте на них, на ці милі створіння, дууууже добрі, ласкаві, але вже захисники двору - гавкають як дзвоники.

Зараз ми з чоловіком прихистили їх у себе, щоб просто не повмирали з голоду, морозу і не були зачавлені чиїмось автомобілем. Люди, поглянте на них, на ці милі створіння, дууууже добрі, ласкаві, але вже захисники двору - гавкають як дзвоники. Можливо хтось ще не має у дворі сторожа, або просто хоче мати справжнього друга, можливо комусь в село, чи чули що комусь потрібно... покажіть фото цих красунь.

Це дві дівчинки, породи ‚двіртер’єр - будуть великі, лапи довгі і потужні. Я оплачу стерелізацію, як підростуть, або відразу куплю сертифікат на стерилізацію. Довго тримати не можу, маю своїх тварин, які не надто хочуть товаришувати. 

Телефонуйте за номером 050 788 38 38, або пишіть на вайбер», - пише Анна Поліщук.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel