Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
На Старому ринку муніципали зрізали паркан (Фото, відео)

Волинь-нова

На Старому ринку муніципали зрізали паркан (Фото, відео)

На місці події працюють представники поліції та особисто приїхала крівниця департаменту Муніципальної варти Юлія Сиротинська

Підприєці намагалися перешкодити муніципалам здійснити демонтаж паркану. Відбулася словесна перепалка з Юлією Сиротинською. Спілкування конструктивного не вийшло і під вигуки «Ганьба» чиновниця поїхала. Підприємець Ігор Дильов звідзначив, що Сиротинська приїхала провокувати людей, які захищають своє майно.   

 

 Після того, як муніципали спиляли паркан, представники департаменту поїхали, забравши важку техніку.

«Хоч паркан зрізали, він стоїть на своїму місці, - повідомила одна з підприємців. – Люди згуртувалися, законних підстав зносити його немає. Спілкування зі Сиротинською було пізнавальним. Якщо можна так сказати, то, напевно, все добре. Прийнаймні без ніяких подальших дій демонтажу, без грейдерів. Ми бачили і гіршу ситуацію».

Що відбувалося на ринку транслювали у фейсбук-спільноті Європейський центральний ринок.

 

 Сьогодні керівництво міської ради зустрілося з підприємцями ринку «Центральний», які виявили бажання перевезти свої торговельні контейнери на ринок «Новий». Мова йшла про умови перевезення та відчутні переваги, які отримають бізнесмени, переїхавши на нове місце торгівлі. Про усі «плюси» людям розповідали радник міського голови Ігор Поліщук, перший заступник міського голови Григорій Недопад та заступник міського голови Костянтин Петрочук.

На сьогодні вже 12-ть підприємців, які володіють 16-ма конструкціями на «Старому» ринку, зголосились переїхати.

На сьогодні вже 12-ть підприємців, які володіють 16-ма конструкціями на «Старому» ринку, зголосились переїхати. І щодня ця кількість росте.

Ігор Поліщук подякував їм за правильний вибір та наголосив, що вони є є тими, хто переламує ситуацію: «Сьогодні події розвиваються таким чином, що представники ринку «Новий» через величезний наплив людей, навіть не мають змоги приїхати до нас. Вони щоденно сидять до ночі та укладають договори. На «Новий» ринок уже поїхали підприємці як з території колишнього КП «Луцькі ринки», так і з території облспоживспілки та підприємця Пахолко. Також пішли люди з Варшавського ринку, підприємці з Рожищенського, Ківерцівського, Луцького та Горохівського районів. На сьогодні жодних сумнівів, що ринок запрацює — немає, а ця активність зайве тому підтвердження».

Telegram Channel