Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У Ковелі поминають «афганців»

На міських кладовищах Ковеля поховані двоє таких воїнів: Олександр Сметюх та Анатолій Глушков.

ФОТО: Ковельська міськрада

У Ковелі поминають «афганців»

Напередодні Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав, який відзначають 15 лютого, представники міської влади та побратими відвідують їхні могили

На міських кладовищах Ковеля поховані двоє таких воїнів: Олександр Сметюх та Анатолій Глушков. Заступник міського голови Ігор Прокопів та голова Ковельської міськрайонної організації Української спілки ветеранів Афганістану Микола Савосюк поклали квіти на їхні могили та згадали усіх загиблих.

14 лютого, об 11.00 год. з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 31-ї річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан у народному домі «Просвіта» відбудеться тематичний захід.

14 лютого, об 11.00 год. з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 31-ї річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан у народному домі «Просвіта» відбудеться тематичний захід. По його завершенні - біля Стели пам’яті воїнів-інтернаціоналістів на меморіалі Слави - покладання квітів та панахида.

Telegram Channel