Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Погода на п'ятницю, 14 лютого: вранці ожеледиця, вдень – дощ з мокрим снігом

Ну от що це за зима?!

Фото: 5 канал

Погода на п'ятницю, 14 лютого: вранці ожеледиця, вдень – дощ з мокрим снігом

Якщо на Трифона небо було усіяне зірками, то очікували пізньої весни

Якою буде погода на Волині завтра:

14  лютого у Луцьку буде хмарно з проясненнями. Вночі без істотних опадів, вдень невеликий дощ з мокрим снігом. Вночі та вранці ожеледиця. Вітер південно-східний, 7-12 м/с. Температура вночі від 1-3º морозу, вдень 2-4º тепла.

Хмарно з проясненнями буде й на теренах Волинської області. Вночі без істотних опадів, вдень невеликий дощ з мокрим снігом. Вночі та вранці ожеледиця. Вітер південно-східний, 7-12 м/с. Температура вночі від 4º морозу до 1º тепла, вдень 0-5º тепла.

Найтепліше 14 лютого було у 1950-му році – плюс 9,2 градуса, найхолодніше – у 1994-му році – мінус 18,6 градуса.

Народний прогноз погоди:

Цього дня вшановується пам’ять мученика Трифона. Про погоду наші пращури судили за небом: якщо на Трифона небо було усіяне зірками, то очікували пізньої весни. Якщо випадав сніг, це розцінювали як попередження про дощову весну. Якщо до кінця дня небо вкривалось туманним прошарком білих хмар, очікували незабаром хорошої погоди. Взагалі за погодою цього дня передвіщали погоду до кінця зими: «Який Трифон, такі й останні дні лютого».

Прогноз погоди на післязавтра:

15 лютого синоптики також прогнозують хмарну з проясненнями погоду. Вночі невеликий мокрий сніг, вдень місцями невеликий мокрий сніг та дощ. На дорогах подекуди ожеледиця. Вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі від 2º морозу до 3º тепла, вдень 0-5º тепла.

 


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel