Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
У Луцьку відбудеться фестиваль «Тато, мама, я - спортивна сім'я» (Фото)

Командні спортивні естафети.

СПОРТ ДЛЯ ВСІХ

У Луцьку відбудеться фестиваль «Тато, мама, я - спортивна сім'я» (Фото)

Захід проводиться з метою залучення різних верств населення, зокрема дітей шкільного віку та дорослих до занять фізичною культурою, пропаганди здорового способу життя, активізації змістовного сімейного дозвілля

Захід буде проходити в спортивному залі СНУ ім. Лесі Українки (пр-т Грушевського, 2б). 

ПРОГРАМА ЗМАГАНЬ

1. Естафета «Фрізбі»
Довжина дистанції – 20 м. Вихідне положення учасники команди розташовуються в колону по одному до лінії старту. На дистанції розташовані 1 драбинка 1 гімнастичний обруч 1 бар’єр та 3 стійкі. За сигналом судді перший учасник команди починає рухатись по прямій долаючи драбинку для фізичної підготовки довжиною 5 м. яка лежить на підлозі, проходить через обруч, перестрибує через бар’єр, минає три стійки «змійкою» після чого добігаючи до лінії кидка виконує 1 кидок фрізбі в ціль (обруч), який розташований за 3м від лінії кидка. Після чого повертається назад до лінії старту і передає естафету наступному учаснику. Кидок зараховується коли фрізбі влучив у ціль. За кожний правильно виконаний влучний кидок учаснику команди зменшується основний час естафети на 2сек. Естафета закінчується тоді коли останній учасник команди перетне лінію фінішу.

2.Естафета «Флорбол»
На дистанції 20 м. Вихідне положення: учасники команди розташовуються в колону по одному до лінії старту. За сигналом судді «Руш!» (свисток!) перший учасник виконує ведення м’яча «змійкою» між фішками за допомогою ключки, та повертається назад таким самим чином до лінії старту та передає естафету наступному учаснику, який виконує так само вправу що попередній. Естафета закінчується тоді, коли лінію фінішу перетне останній учасник команди .

3. Естафета «Попади в ціль»
На дистанції 20 м. Вихідне положення: учасники команди розташовуються в колону по одному до лінії старту. За сигналом судді «Руш!» (свисток!) перший учасник команди рухається по прямій перестрибуючи через 4 конструкції ( 4 фішки, в яких вставлені гімнастичні палиці) які розташовані «змійкою» перестрибує через 2 бар’єри які розташовані на дистанції та добігає до лінії кидка на якій лежать 3 кільця та виконує один кидок накидаючи на фішку кільце (діаметром 35-45см.) яка знаходиться за 3м до цілі (фішки). Після того повертається назад по прямій до лінії старту і передає естафету наступному учаснику. За кожний правильно виконаний влучний кидок учаснику команди зменшується основний час естафети на 2сек. Командна естафета закінчується коли останній учасник команди перетне лінію фінішу.

4. Естафета «Смуга перешкод»
Довжина дистанції – 20 м. Вихідне положення – основна стійка біля стартової лінії. За командою судді (свисток):
Перший учасник (тато) – виконує ведення м’яча «змійкою» між (5 – тьма ) фішками де біля кожної фішки лежить кільце діаметром (35-45 см.) яке учасник повинен накинути однією рукою на фішку, а другою рукою продовжувати ведення м’яча, після накидання кілець учасник повертається по прямій з веденням м’яча до лінії старту після чого передає естафету наступному учаснику( матері).
Другий учасник (мати) – виконує ведення баскетбольного м’яча «змійкою» між фішками, обводить останню фішку і назад повертається таким самим чином до лінії старту де передає естафету наступному учасникові (дитині).
Третій учасник (дитина) – рухається по прямій тримаючи баскетбольний м’яч однією рукою добігаючи до фішки тримаючи м’яч знімає кільце з фішки і кладе поряд фішки, після чого знімаючи кільця з інших фішок, які розташовані на дистанції, та з м’ячем повертається до лінії старту.
Естафета закінчується коли останній учасник команди перетне лінію фінішу.

5. Естафета «Комбінована»
Довжина дистанції – 20 м. Вихідне положення – основна стійка біля стартової лінії. За командою судді (свисток):
Перший учасник (мама) – за допомогою ключки веде флорбольний м’яч «змійкою» між ( 5-тьма) фішками, обводить останню фішку і назад повертається таким самим чином до лінії старту де передає естафету наступному учасникові.
Другий учасник (тато) – виконує ведення футбольного м’яча «змійкою» між фішками, обводить останню фішку і назад повертається таким самим чином до лінії старту де передає естафету наступному учасникові.
Третій учасник (дитина) – учасник рухаючись по прямій «змійкою» тримає рукою тенісну ракетку на якій лежить м’яч для великого тенісу обігає між фішками «змійкою», і назад повертається таким самим чином до лінії старту.
Естафета закінчується коли останній учасник команди перетне лінію фінішу.

Попередні заявки подаються до 27.02.2020 року в КЗ «Луцький МЦФЗН «Спорт для всіх» за адресою: 43025, м. Луцьк, вул. Богдана Хмельницького, 21, каб. 203, тел – 724611, або електронною поштою: [email protected].

 
 

 

Джерело: ТЕРИТОРІЯ СПОРТУ ТА ЗДОРОВ'Я
Telegram Channel