Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
На проблемній ділянці дороги Судче-Березна Воля на Любешівщині розпочали ремонт

Дорожники розпочали ліквідовувати ямковість.

ФОТО: Нове життя

На проблемній ділянці дороги Судче-Березна Воля на Любешівщині розпочали ремонт

Через вкрай незадовільний стан цієї дороги з 20 січня у бік Березної Волі перестав курсувати рейсовий автобус

У місцевих жителів зажевріла надія, що невдовзі автобус їздитиме далі Судча. Бо ж на разі саме тут кінцева зупинка, пише Нове життя.

Директор Березновільської гімназії, депутат районної ради Любов Зімич зазначила, що люди були зневірені, що їх почують і почнуть вирішувати проблему з дорогою. Так як чимало до них доїжджає вчителів, то інформацію про ремонт дороги в навчальному закладі теж сприйняли з особливою радістю.

Дорога загального користування обласного значення та знаходиться на балансі Департаменту регіонального розвитку та ЖКГ Волинської облдержадміністрації.  

Цими днями на цю дорогу доставили 80 тонн щебеню, найближчими часом мають довезти ще 120. Доставкою займається дочірнє підприємство «Волинський облавтодор», повідомив начальник Любешівського дорожньо-ремонтного пункту філії «Маневицька ДЕД» Вадим Черевко. Тож дорожники розпочали ліквідовувати ямковість від села Судче в напрямку села Березна Воля.

У селищній раді підтвердили: аварійно-ямковий ремонт на аварійній дорозі почали. Представники влади виїжджали на місце події, аби оглянути, як просувається робота. Адже то територія селищної ради, хоча і дорога загального користування обласного значення та знаходиться на балансі Департаменту регіонального розвитку та ЖКГ Волинської ОДА.

Telegram Channel