Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Шок: колишній ФСБшник «поділився» літаком з президентом України?

«Щирий» президент Зеленський має нарешті щиро розповісти все про його перебування в Омані.

Обозреватель.

Шок: колишній ФСБшник «поділився» літаком з президентом України?

Розслідування програми «Схеми» про таємний візит президента Зеленського в Оман і ймовірну зустріч з очільником Радбезу Росії Патрушевим викликає питання про досягнені там домовленості

Про це написала народний депутат фракції «Європейська Солідарність», голова комітету з питань інтеграції України з ЄС Іванна Климпуш-Цинцадзе на сторінці у Фейсбук.

«Розслідування «Схем» шокує. Хоч журналісти не стверджують, що Зеленський зустрічався в Омані з колишнім головним ФСБшником Росії, а нині очільником Радбезу РФ Патрушевим, але цей висновок напрошується сам собою», – зазначила голова комітету.

«Як так сталося, що президент України полетів до Києва літаком, яким до Оману прилетів Патрушев? Невже на весь Оман не знайшлося іншого літака?», – додала вона.

«Розслідування «Схем» шокує. Хоч журналісти не стверджують, що Зеленський зустрічався в Омані з колишнім головним ФСБшником Росії, а нині очільником Радбезу РФ Патрушевим, але цей висновок напрошується сам собою»

Крім того, Іванна Климпуш-Цинцадзе зауважила: «Чому президент воюючої держави не побоявся сісти у літак, яким перед цим, видається, скористався державний діяч країни-агресора, ще й одразу після того, як Іран збив наш пасажирський боїнг?».

ванна Климпуш-Цинцадзе: «Чому президент воюючої держави не побоявся сісти у літак, яким перед цим, видається, скористався державний діяч країни-агресора, ще й одразу після того, як Іран збив наш пасажирський боїнг?»
ванна Климпуш-Цинцадзе: «Чому президент воюючої держави не побоявся сісти у літак, яким перед цим, видається, скористався державний діяч країни-агресора, ще й одразу після того, як Іран збив наш пасажирський боїнг?»

 

За її словами, ця ситуація дозволяє припустити існування якихось домовленостей Зеленського з представниками Кремля.

«Може, тому, що перед цим Президент домовився про щось із Патрушевим, і переліт його літаком – теж частина тих домовленостей? Про воду в Крим? Про вибори на Донбасі? Про призначення Єрмака? Про нові точки розведення?» – перерахувала Іванна Климпуш-Цинцадзе ймовірні поступки з українського боку, на які міг піти Зеленський.

«Це серйозні питання, і просто вийти на брифінг з черговими «не правдами» замало… За нашими спинами відбулося щось дуже небезпечне?» – зауважила депутат.

Тємна подорож президента Зеленського до Оману та ймовірні переговори з представником Кремля Партушевим підпадають під визначення державна зрада, передбачене в Конституції України.

«Простого пояснення вже замало. Але на що більше можемо розраховувати в умовах, коли в парламентсько-президентській країні не Верховна рада, а президент має цілковиту владу?» – резюмувала представниця «Європейської Солідарності».

Тим часом за словами колега Іванни Климпуш-Цинцадзе по фракції Володимир Ар’єв заявив, що таємна подорож президента Зеленського до Оману та ймовірні переговори з представником Кремля Партушевим підпадають під визначення державна зрада, передбачене в Конституції України.

Джерело: ЄС.
Telegram Channel