Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

«ВОЛИНЬ» ТРЕНУЄТЬСЯ У ТУРЕЧЧИНІ

Гравці і тренери ФК “Волинь” відбули на другий тренувальний збір до турецької Анталії...

Гравці і тренери ФК “Волинь” відбули на другий тренувальний збір до турецької Анталії.

Головний тренер команди Віталій Кварцяний повідомив прізвища футболістів, котрі будуть брати участь у підготовці до другого кола чемпіонату серед клубів вищої ліги. Отже, до Туреччини вирушили: воротарі — Євген Лайзан, Андрій Мельничук, Всеволод Романенко; захисники — Тааві Ряхн, Папа Гуйє, Борис Поляков, Андрій Соколенко, Володимир Ковалюк, Сергій Шпак, Павло Рибковський, Роман Коц, Ярослав Хома; півзахисники — Володимир Гащин, Корнел Бута, Костянтин Шумахер, Роман Максимюк, Борис Чеботар, Марко Девіч, Роман Жерш, Ігор Малиш, Дмитро Трефіловський, Іван Семиряк, Сергій Гончаренко, Олег Кравчук; нападники — Василь Сачко, Олександр Піщур, Майкл Алозі, Василь Товкацький, Роман Степанов.
З числа цих гравців новачками є голкіпери Євген Лайзан (“Олімп” Рига), Андрій Мельничук (“Спартак” Івано-Франківськ), котрі вже підписали контракти з “Волинню”. Інший голкіпер — вихованець київського “Динамо” Всеволод Романенко — останнім часом виступав за київську “Оболонь” і поки що перебував лише на перегляді. Захисники Борис Поляков та Андрій Соколенко з казахського “Актобе” вже знайомі волинським уболівальникам і мають контракти з клубом. Інший оборонець — Роман Коц — повернувся у “Волинь” після річної оренди в іншому казахському клубі — “Жетис”. Півзахисник Ігор Малиш також є вихованцем “Волині”, у свій час він грав за ФК “Ковель” Останніх два роки здібний гравець провів у гродненському “Німані”.
«Волинь» на зборах у Туреччині провела два контрольних матчі. Лучани виграли у команди другого девізіону чемпіонату Бразилії «Уніо Барбаренсе» - 2:0 (голи забили Ігор Малиш і Олександр Піщур), а також у корейського клубу «Даегу» – 1:0 (Василь Сачко).
Telegram Channel