Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
На Камінь-Каширщині проходить обласний чемпіонат з пішохо туризму пам’яті Героя АТО Володимира Мельника (Фото)

Волинь-нова

На Камінь-Каширщині проходить обласний чемпіонат з пішохо туризму пам’яті Героя АТО Володимира Мельника (Фото)

Привітали учасників змагань директор загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів імені Володимира Мельника с. Чорниж Сидорчук Марія Михайлівна, виконуючий обов‘язки начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Маневицької районної державної адміністрації Фурманчук Володимир Васильович, сільський голова с. Чорниж Сокол Микола Анатолійович та матір загиблого в АТО Володимира Мельника — Тетяна Матвіївна

У селі Чорниж відбулося відкриття 2-го відкритого Чемпіонату Волинської області серед юнаків з пішохідного туризму в закритих приміщеннях, присвяченого пам‘яті Володимира Мельника. 

На Чемпіонаті області з пішохідного туризму серед юнаків у закритих приміщеннях учора визначили переможців та призерів в особистому заліку.

Серед хлопців перемогу святкував Муц Денис з команди ЗОШ І-ІІІ супенів с.Раків Ліс-1, 2 місце посів його однофамілець Муц Максим з команди Раків Ліс-2 та замкнув трійку лідерів учасник команди ГО «Школа безпеки та виживання дітей «Тивер» Арендарчук Влад.

А ще дітям показали художній фільм «Позивний Бандерас», знятий на реальних подіях на Сході.

Серед дівчат чемпіонкою стала Смітюх Ліля - команда Раків Ліс-1, її сестра Смітюх Тетяна отримала бронзову нагороду, а 3 місце посіла Доценко Катерина з Ковеля.

В командному заліку весь п'ядестал посіли команди з Камінь-Каширського району:
1 місце - команда Раків Ліс 1,
срібні призери - команда Раків Ліс 2,
3 місце - команда Камінь-Каширської станції юних туристів.

Сьогодні, у третій день змагань, команди міряються силами на дистанції «Смуги перешкод».

Алла Корнійчук, заступник директора з навчально-виховної роботи Волинського обласного ЦНПВТК, вручила грамоти переможцям та призерам обласних змагань з туристських спортивних походів серед учнівської та студентської молоді, їх керівникам та подяки господарям, які приймають змагання.

Учні школи подарували присутнім музичне вітання. А після виснажливого дня учасники із задоволенням переглянули відеозвіт про події на змаганнях. А ще дітям показали художній фільм «Позивний Бандерас», знятий на реальних подіях на Сході.

Джерело: Волинський центр національно-патріотичного виховання,туризму і краєзнавства
Telegram Channel