Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
«Мій чоловік не подарував мені ні букету, ні класних цукерок...»

Не ставила ніде цих фото, але я хочу привернути увагу не до самого свята,а до любові... Вона безкорислива, щедра і багата на добро. Нехай кожна людина відчує щасливу любов! " - йдеться  у дописі Анни.

Фото з Фейсбуку

«Мій чоловік не подарував мені ні букету, ні класних цукерок...»

І на нього мабуть варто образитись, судячи з постів і мемів у Фейсбуці

«Але він подарував мені набагато більше, ніж подарунок. А саме впевненість в тому, що я кохана, потрібна, важлива, найкраща, що я друг, що я хороша матір його дітям, найкраща людина для нього, - так пише на своїй сторінці Анна Міщук з Рівного. - Навіть якщо я без волосся і з лишньою вагою, навіть, якщо приходиться доглядати мене як санітару, навіть, якщо я плачу від болю, навіть, якщо я розтроєна він мене направляє..і заспокоює.

Не ставила ніде цих фото, але я хочу привернути увагу не до самого свята,а до любові... Вона безкорислива, щедра і багата на добро. Нехай кожна людина відчує щасливу любов! « - йдеться  у дописі Анни.

Мій чоловік Dima Mishchuk відчуває мене. Це людина мого серця.Тому я маю не подарунок,а благословіння... Тому матеріальні подарунки ніщо в порівнянні з тим, що дає мені він. Не ставила ніде цих фото, але я хочу привернути увагу не до самого свята,а до любові... Вона безкорислива, щедра і багата на добро. Нехай кожна людина відчує щасливу любов! « - йдеться  у дописі Анни.

«Класна вони парочка! Якщо раптом одного ранку ти прокинешся і задаси собі питання, де ділись почуття до моєї другої половинки? То пішли чим далі ці думи і почуття разом з ними, тому що кохання це - вибір, внаслідок яких виникають почуття, а не навпаки! Дякую Богу, що через таких людей як оці двоє (Ania Mischuk, Dima Mishchuk) в свій час Він пояснив це!» - коментує допис Pasha Koshkarov.

Telegram Channel