Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Колишній нардеп подбає про Нововолинськ?

Подивимося, подивимося...

Фото: rozhyshche.rayon.in.ua

Колишній нардеп подбає про Нововолинськ?

Він, зокрема, допомагає з реконструкцією міського стадіону

Мова йде про депутата Верховної Ради 7-8 скликань по виборчому округу №20, бізнесмена Сергія Мартиняка. Минулого тижня він побував у Нововолинську та разом з міським головою Віктором Сапожніковим оглянув міський стадіон, де проводиться реконструкція.

Вона триває вже два роки, й має бути завершена до 70- річчя шахтарського міста, яке відзначатимуть цьогоріч в останні вихідні серпня. На ремонт цього головного спортивного об’єкта вже виділено 3 мільйони гривень із міської казни, а понад 3 мільйони залучив із різних джерел Сергій Мартиняк. Відновлені практично всі сектори глядацьких трибун: відремонтували бетонне покриття, замінили знищені сидіння та опори під ними, зміцнили цегляну огорожу, повністю відновили стіни. Планують облаштувати сучасні бігові доріжки. Про необхідність виділення ще й державних коштів на ці цілі міський голова розмовляв з головою Волинської обласної державної адміністрації Юрієм Погуляйком.

Оновлений стадіон має стати окрасою наймолодшого міста Волині.

Сергій Мартиняк залишився задоволений побаченим і зауважив, що зміни на стадіоні очевидні й кошти успішно освоєні. Оновлений стадіон має стати окрасою наймолодшого міста Волині.

Того ж дня він також відвідав ТзОВ «Птахокомплекс Губин», розміщений на околиці Нововолинська, власником якого він є. З огляду на хвилю невдоволення мешканців з приводу незадовільної екології, він повідомив, що на цьому підприємстві уже встановили локальні очисні споруди. Залишились деякі технічні нюанси. Нове обладнання вже готове до експлуатації. За його словами, завершуються роботи щодо заміні флораторно-сепараторної станції , що дасть змогу підприємству очистити воду до такого рівня, коли її можна буде використовувати повторно, наприклад, для миття ящиків, приміщень. А якщо вона потраплятиме у каналізаційну систему міста, не приноситиме ніякої шкоди. Також завдяки новому обладнанню знято питання неприємних запахів у місті. Містяни з нетерпінням цього чекали!

Роксолана Вишневич.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel