Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Під колесами авто травмувався п’яний пішохід

За фактом ДТП поліція розпочала кримінальне провадження.

Цензор

Під колесами авто травмувався п’яний пішохід

Увечері в селі Заріччя Володимир-Волинського району автомобіль «Audi 100» збив 49-річного чоловіка. Перехожого госпіталізували. Поліція встановлює обставини дорожньо-транспортної пригоди.

ДТП сталася по 21 годині. За кермом транспортного засобу перебував 28-річний житель цього ж району. Водій, допустив наїзд на 49-річного жителя Володимира-Волинського, котрий в стані алкогольного сп’яніння перетинав проїжджу частину дороги. Внаслідок ДТП перехожий отримав тілесні ушкодження. Його госпіталізували центральну району лікарню.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від 3,4 тис. грн. до 8,5 тис. грн. або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або до трьох років обмеження волі.

За фактом ДТП відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від 3,4 тис. грн. до 8,5 тис. грн. або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або до трьох років обмеження волі.

Нагадаємо, що в п’ятницю, 14 лютого, в Іваничівському районі за фактом ДТП із потерпілими поліція розпочала кримінальне провадження.

Поліція Волині закликає громадян неухильно дотримуватися вимог правил безпеки дорожнього руху. 

Джерело: Сектор комунікації поліції Волинської області
Telegram Channel