Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
У волинській 14-й бригаді стартують масштабні навчання (Фото)

Один із важливих етапів життя бригади.

14 окрема механізована бригада імені князя Романа Великого

У волинській 14-й бригаді стартують масштабні навчання (Фото)

Яким би великим не був бойовий досвід, нехай навіть він сягає 5 років, проведених в боях, вчитися і вдосконалюватися потрібно завжди

Учора для військовослужбовців військової частини розпочався новий навчальний рік – вже в 2020 році розпочато етап теоретичних та практичних наполегливих і злагоджених тренувань, результатом яких, без сумніву, стане успішне виконання всіх завдань, які постануть перед бійцями у недалекому майбутньому.

 

  - Впевнений, наш високий бойовий й моральний дух, досконале володіння технікою та озброєнням, віра в Україну, в Перемогу та у власні сили допоможуть нам з гідністю виконати всі поставлені задачі. Бажаю всьому особовому складу нашої народженої та загартованої в боях 14 окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого тримати ту високу планку, яку ми з вами за 5 років існування бригади встановили. Кожному з нас зичу наполегливості та рішучості в навчанні, - зауважив командир бригади полковник Сергій Войченко, вручаючи нагороди військовослужбовцям.

Для військовослужбовців військової частини розпочався новий навчальний рік – вже в 2020 році розпочато етап теоретичних та практичних наполегливих і злагоджених тренувань.

Секретар Володимир-Волинської міської ради – заступник міського голови Олег Свідерський, який брав участь в урочистостях, побажав нашим побратимам витримки, військових та життєвих здобутків, і запевнив, що громада Володимира-Волинського в думках і справах завжди – з нашою князівською бригадою!

 

 Капелани бригади отці Ігор Бігун та Юрій Здебський, за традицією, звершили молитву, поблагословили воїнів та окропили освяченою водою – на звитяжну службу та успіхи в усіх починаннях.

 

 В парку бойових машин відбулося вручення особовому складу військової частини зброї та військової техніки.
«Разом зможемо все, всюди, завжди! Слава Україні!» - зазначають на сторінці бригади у фейсбуці. 

 

 

 

 

Джерело: 14 окрема механізована бригада імені князя Романа Великого
Telegram Channel