Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Де замовити ремонт побутової техніки Electrolux

Не обов’язково викидати зламану побутову техніку - скористайтеся послугами кваліфікованого майстра.

hostingkartinok.com

Де замовити ремонт побутової техніки Electrolux

Шведський концерн Electrolux вже більше ста років залишається світовим лідером у виробництві побутової та професійної техніки. Компанія, яка щорічно продає понад 40 мільйонів продуктів у 150 країнах світу, фокусується на розумінні потреб людей і розробці інноваційних проектів для повсякденного життя. Пропозиції концерну вміщують в себе повну лінійку кухонної та пральної техніки, а також професійні продукти для люксових готелів і всесвітньо відомих шеф-кухарів

Продуманий дизайн, чудова якість і функціональні особливості – основні причини високого попиту на побутові пристрої Electrolux. Проте, активне використання зношує будь-які прилади.Техніка шведського концерну не є винятком. Хороша новина у тому, що сервіс домашнього ремонту MASTER911 співпрацює з перевіреними фахівцями, які прямо на місці оглядають, знаходять і усувають несправності приладів Електролюкс будь-якої моделі і року випуску.

Ремонт Electrolux – це швидко і просто

Техніка Electrolux функціонує з періодичними збоями? Онлайновий сервіс Мастер911 приймає цілодобово сім днів на тиждень заявки на сайті та по телефону. Щоб забезпечити швидкий і якісний ремонт, сервіс взаємодіє з 4 000 досвідчених майстрів, які використовують тільки оригінальні витратні матеріали від надійних постачальників. До переліку приладів застарілих і нових зразків, що обслуговуються шведським брендом, входять:

  • сушарки та пральні машини різного завантаження і конфігурацій;
  • варильні поверхні, плити, мікрохвильові печі і духовки усіх типів: від настінних і вбудованих до газових та індукційних;
  • посудомийні машини з цільовими зонами і сенсорним управлінням;
  • холодильники з французькими дверима і генераторами льоду;
  • газові та електричні водонагрівачі;
  • дрібна побутова техніка.

Сервіс Master911 піклується про кожний аспект пропонованих послуг і контролює увесь процес: від дзвінка або звернення онлайн до повного завершення робіт. Але серйозні несправності у пристроях бренду Electrolux велика рідкість. Виникають неполадки найчастіше з вини випадкових факторів, таких як різкий перепад напруги в електромережі або неправильна експлуатація.

У нашпигованих електронікою холодильниках, посудомийних машинах і кухонних плитах з ладу виходять датчики, блоки управління і вкрай рідко вентилятор або основний агрегат.

Збої у пральній машині здебільше обмежуються заміною згорілих деталей електропроводки та прочищенням зливної системи. Заміна барабана чи двигуна пристрою буває потрібна лише в серйозних випадках. У нашпигованих електронікою холодильниках, посудомийних машинах і кухонних плитах з ладу виходять датчики, блоки управління і вкрай рідко вентилятор або основний агрегат.

Сервіс Мастер911 – гуру домашнього ремонту, який за справедливою ціною надає під наглядом замовника повний набір послуг: від профілактики та діагностики до відновлення і подальшого техобслуговування побутових приладів Electrolux. Коли потрібний ремонт техніки шведського бренду, час має першорядне значення. Телефонуйте або звертайтеся прямо зараз онлайн до сервісу Master911!

Telegram Channel