Курси НБУ $ 39.64 € 42.30
«Не хворі на проказу раби»: евакуація українців з Уханя – черговий провал Зеленського

Президент України Олександр Зеленський.

Т1.

«Не хворі на проказу раби»: евакуація українців з Уханя – черговий провал Зеленського

Уряд Зеленського продемонстрував повну не готовність до вирішення проблеми з евакуацією українців з китайського Уханя. А сам Зеленський зганьбився цинічними та образливими заявами щодо наших співгромадян, яких держава зобов’язана забрати з епіцентру поширення коронавірусу

Про це написав депутат фракції «Європейська Солідарність» Микола Княжицький на сторінці у Фейсбук.

«Українців з Китаю потрібно було давно забрати. І те, що влада на стільки часу покинула там людей напризволяще – ганьба», – наголосив депутат.

«Нефаховість, цинізм і безпорадність влади - це справді страшно».
«Нефаховість, цинізм і безпорадність влади - це справді страшно».

 «Ганьба, що влада чітко і прозоро не показала, де наші евакуйовані громадяни зможуть пробути два карантинні тижні і у яких умовах», – підкреслив представник «Європейської Солідарності».

Евакуйовані – це не хворі на проказу раби, якими можна лякати українців і обіцяти їх як худобу кудись поселяти.

Він також назвав ганьбою те, що влада не заспокоїла мешканців міст і сіл, де перебуватимуть евакуйовані. «А заспокоїти потрібно було якісною підготовкою і чесною інформацією про це», – додав Микола Княжицький.

Депутат також підкреслив: «Ще більша ганьба – заява Зеленського про те, що поселить евакуйованих в особняках якихось своїх політичних опонентів».

«Евакуйовані – це не хворі на проказу раби, якими можна лякати українців і обіцяти їх як худобу кудись поселяти. Це такі ж українці з почуттям гідності і бажанням захисту від власної держави. І евакуйованих, і мешканців областей, куди їх доправлять, лякають не так віруси, як нефаховість, цинізм і безпорадність влади. Бо це справді страшно», – зазначив депутат.

Джерело: ЄС.
Telegram Channel