Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
У Луцьку обирають обладнання для майбутньої лабораторії медичного факультету

Розглядають усі варіанти надсучасних навчальних освітніх технологій і оберуть найкращий.

eenu.edu.ua

У Луцьку обирають обладнання для майбутньої лабораторії медичного факультету

19 лютого у конференц-залі Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки відбулася презентація можливостей навчальної морфологічної лабораторії «Carl Zeiss» (компанія «Оптек», Київ)

Як ми вже повідомляли, Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки має ліцензію на спеціальність «Медицина» галузі знань «Охорона здоров’я». Тож уже ведеться активна робота, аби у вересні цього року розпочати якісне навчання студентів-медиків.

Наприкінці ми оберемо найкращий варіант і обладнаємо наш медичний факультет сучасним  та ефективним обладнанням.

«Розглядаємо усі варіанти надсучасних навчальних освітніх технологій. Компанії приїжджатимуть до нас, презентуватимуть свої можливості. Наприкінці ми оберемо найкращу й обладнаємо наш медичний факультет сучасним ефективним обладнанням», – розповів присутнім викладачам і студентам медико-біологічного факультету проректор із науково-педагогічної роботи та інновацій Вадим Ульянов.

Сьогодні у конферензалі вишу демонстрували можливості навчальної морфологічної лабораторії «Carl Zeiss» (компанія «Оптек», Київ).

 Зінаїда Сміла, керівник відділу біологічних технологій компанії «Carl Zeiss» – одного з найкращих виробників високоякісної оптики у світі, розповіла про Digital classroom, його переваги і для педагогів, і для студентів, а також продемонструвала мікроскопи у роботі, йдеться на сайті СНУ ім. Лесі Українки.

 
 

 


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel