Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
На Рівненщині дядько глупої ночі розбив вікно кафе каменюкою: узяв випити, закурити і 122 гривні з каси (фото)

І що ти йому скажеш...

Фото: Національна поліція

На Рівненщині дядько глупої ночі розбив вікно кафе каменюкою: узяв випити, закурити і 122 гривні з каси (фото)

31-річного чоловіка виявили за місцем проживання

Поліцейські викрили жителя Сарненщини, який поповнив запаси харчів і спиртного за рахунок кафе, повідомляє Відділ комунікації поліції Рівненської області.

Повідомлення про крадіжку із закладу громадського харчування у селищі Степань до поліції надійшло 19 лютого близько 9:30. 

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що невідома особа вночі проникла до закладу, розбивши віконне скло бордюрним каменем. Із кафе зник алкоголь, цигарки та 122 гривні з каси.

Із кафе зник алкоголь, цигарки та 122 гривні з каси.  

Поліцейські Сарненського відділу оперативно встановили особу зловмисника, який проживає у сусідньому селі Калинівка. Раніше судимого за аналогічні злочини 31-річного чоловіка виявили за місцем проживання, а частину викрадених продуктів, спиртного та цигарок — неподалік будинку. 

У рамках досудового розслідування у кримінальному провадженні, розпочатому за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України, встановлюватиметься сума завданих збитків та проводитиметься товарознавча експертиза. Санкція інкримінованої жителю Калинівки статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від трьох до шести років позбавлення волі. 

Telegram Channel