Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Депутати Камінь-Каширщини зекономлені кошти спрямували на будівництво школи

Обговорили, як торік на Камінь-Каширщині були використані бюджетні кошти

Камінь-Каширська РДА

Депутати Камінь-Каширщини зекономлені кошти спрямували на будівництво школи

На засідання 42-ї сесії районної ради зібралися сьогодні керівництво району та міста, депутатський корпус

Обранці громади підсумували виконання районного бюджету за 2019 рік, а також внесли зміни до головного фінансового документа, розподіливши 4 млн 822,9 тис. грн вільних залишків. З-поміж усього, на співфінансування будівництва загальноосвітньої школи села Стобихівка спрямовано 400 тис. грн, на заробітну плату обслуговуючому персоналу шкіл – 620,1 тис. грн, на будівництво їдальні школи села Хотешів – 300 тис. грн, на придбання медичного обладнання для ЦРЛ – 1 млн 200 тис. грн, на реалізацію заходів, передбачених програмою утримання та ремонту автомобільних доріг – 150 тис. грн.

На початку навчального року жителі Стобихівки вимагали біля офісу Президента будівництва школи.
На початку навчального року жителі Стобихівки вимагали біля офісу Президента будівництва школи.

Залишок коштів по субвенції з державного бюджету в сумі 126 тис. 327,37 грн спрямують обласному бюджету на будівництво школи в Стобихівці.

Окрім того, залишок коштів по субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій, що утворився станом на 1 січня 2020 року, в сумі 126 тис. 327,37 грн спрямують обласному бюджету на будівництво школи в Стобихівці. Як проводяться роботи, нещодавно проінспектував голова ОДА Юрій Погуляйко. 

 

 Окрім того, в рамках роботи сесії прийнято рішення нагородити Дипломом лауреата премії районної ради ім. В. М. Кмецинського керуючого справами районної ради Валерія Хитрика, який наступного тижня презентуватиме свою книгу «Повернуті із забуття» про жителів Камінь-Каширського району, які стали жертвами репресій 1939 – 1956 років. Про це інформує сайт Камінь-Каширської райджадміністрації.

Telegram Channel