Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Псевдомінером офісної будівлі у Луцьку виявився... 71-річний пенсіонер. Його затримали

Поліцейські перевіряли приміщення і територію.

Поліція Волині

Псевдомінером офісної будівлі у Луцьку виявився... 71-річний пенсіонер. Його затримали

Співробітники поліції Волині оперативно встановили особу зловмисника, котрий сьогодні по 10 годині здійснив завідомо неправдиве повідомлення до поліції про замінування будівлі по проспекту Перемоги в Луцьку. Ним виявися 71-річний житель міста Ковель

Нагадаємо, на місці ймовірного замінування працювали поліцейські, зокрема, спеціалісти вибухотехнічного відділу поліції області, співробітники відповідних служб.  

Вибухотехніки ретельно обстежили десятки офісних приміщень та прилеглу територію. Із будівлі евакуювали близько 100 осіб. Вибухонебезпечних речовин і предметів не виявили.

Інформація щодо замінування не підтвердилась.

Зловмисника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За фактом завідомо неправдивого повідомлення про загрозу безпеці громадян слідчі відомості внесуть до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст. 259 Кримінального кодексу України.  Санкція статті визначає покарання у вигляді позбавлення волі строком від двох до шести років.

Нагадаємо, у Луцьку поліція оперативно викрила псевдомінера. Зловмисника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 259 Кримінального кодексу України, йому загрожує до шести років позбавлення волі.

Джерело: Сектор комунікації поліції Волинської області 
Telegram Channel