Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Онкохвора мама трьох дітей з інвалідністю благає про допомогу

Подайте руку допомоги молодій мамі!

Фейсбук

Онкохвора мама трьох дітей з інвалідністю благає про допомогу

Анні Куриловій (Пушкелі) з Харківщини лише 32 роки. Донедавна вона сама виховувала трьох «особливих» синів, а зараз батько вирішив підтримати родину, щоб дітей не вилучили зі сім’ї

 

 Про цю неймовірну жінку ми дізналися від Аліси Пономаренко, яка в 10 років почала шити іграшки, щоб зібрати на лікування хлопчика зі своєї школи. Потім дівчинка вирішила допомагати й іншим, наразі п’ятикласниця, разом із мамою Юлією Пономаренко перейнялися долею багатодітної землячки. «Аня дуже турботлива, і таке лихо. Троє синів з аутизмом, народилися в одну дату, різні роки. Аня виховувала їх сама, але коли трапилася біда, тато малечі вирішив, що діти повинні мати сім’ю, і їх ніколи не забрали в дитбудинок. Допоки готується до операції, а її мають зробити вже наступного тижня, навчає чоловіка, як поводитися з дітьми», - зазначає журналістка з Балаклії Юля Пономаренко.

Я мушу жити. У мене троє дітей з інвалідністю. З ними складно, але вони чудові. Я впевнена, що виведу їх не на норму, а на «норму плюс». Але мені треба жити.

Сама Анна Курилова (Пушкеля) рук не опускає: «Я мушу жити. У мене троє дітей з інвалідністю. З ними складно, але вони чудові. Я впевнена, що виведу їх не на норму, а на «норму плюс». Але мені треба жити. На зараз мені потрібна трансплантація печінки. Онколонія, цироз... Дякую тим, хто поруч. У мене дуже мало часу. Якщо ви знаєте фонди, виходи на міжнародні, є знайомства в МОЗ, або просто можете написати кудись та спитати за мене, будь ласка. Я сама не встигну. Я витримаю все за шанс бути з дітьми кожен день... Якщо Ви дасте мені можливість лікуватися. Бо сама я ніколи не зможу. Навіть якщо продам все(разом з квартирою) це буде на 2 місяці лікування.. Я вже рахувала».

5168 7554 4738 8998 - Курилова Анна Миколаївна.

 

 

Telegram Channel