Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Волинські школярі – переможці командних ігор Cool Games

Переможці і срібні призери цьогорічного фіналу всіх вікових категорій отримали спеціальний приз від Благодійного фонду Parimatch Foundation.

Волинська ОДА/ФБ

Волинські школярі – переможці командних ігор Cool Games

У столичному СК «Меридіан» визначилися переможці Всеукраїнського фіналу Cool Games

Протягом трьох днів 550 школярів з 24 областей України та міста Києва змагалися у трьох вікових дивізіонах 9-10 років, 11-13 та 14-17 років. Найкращими у наймолодшому дивізіоні стали представники Волинської області, які переграли своїх опонентів у естафетах «Ткач» та «Коти горошку слалом». У другому дивізіоні перемогу святкували також волиняни, які були кращими у естафетах «Коти горошку слалом» та «Гулівер», інформує Волинська ОДА.

У старшій віковій групі спритнішими виявилися учні та учениці з міста Києва. Вони ж отримали і спеціальний приз – величезний кубок абсолютного чемпіона, який вручали команді, що за всі чотири етапи набрала найменше штрафних очок.

Найкращими у наймолодшому дивізіоні стали представники Волинської області, які переграли своїх опонентів у естафетах «Ткач» та «Коти горошку слалом».  

Переможці старшого, третього вікового дивізіону вже в березні представлятимуть Україну на World ISF Educational Games (м.м. Афіни – Олімпія, Греція).

Переможці і срібні призери цьогорічного фіналу всіх вікових категорій отримали спеціальний приз від Благодійного фонду Parimatch Foundation. Переможці отримали сертифікат на 18 тисяч грн, а срібні призери – сертифікат на 8 тисяч грн. Отримані гроші будуть витрачені на придбання спортивного інвентарю для змагань Cool Games.

Telegram Channel