Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Нововолинцям пропонують стати поліцейськими

Капітан поліції Наталія Дармолінська ознайомила присутніх з переліком вакантних посад, на які оголошено конкурс.

novovolynsk-rada.gov.ua

Нововолинцям пропонують стати поліцейськими

У Нововолинській міській філії Волинського обласного центру зайнятості проведено презентацію роботодавця для Головного управління Національної поліції України у Волинській області.

Не секрет, що в Національній поліції України не вистачає кваліфікованих  кадрів. Не є винятком і наша область та й, зокрема, місто Нововолинськ. Саме тому з – поміж причин, які призводять до напруженої криміногенної ситуації в шахтарському місті, називають недокомплект особового складу. 

З метою добору претендентів на службу в Національній поліції України для  зареєстрованих безробітних та осіб, які перебувають на обліку як шукачі роботи, у Нововолинській міській філії Волинського обласного центру зайнятості проведено презентацію роботодавця для Головного управління Національної поліції України у Волинській області. У заході взяли участь понад тридцять осіб, як шукають роботу.

Учасники заходу  детально ознайомилися з перспективами служби у Національній поліції України: грошове забезпечення, відпустка, можливість навчання, ріст кар’єри,соціальне забезпечення. 

Старший інспектор сектору кадрового забезпечення Володимир-Волинського відділу поліції Головного управління Національної поліції України у Волинській області, до складу якого входить Нововолинське відділення, капітан поліції Наталія Дармолінська ознайомила присутніх з переліком вакантних посад, на які оголошено конкурс.

Також вона розповіла про можливість подання заяв на них  через сайт Національної поліції, вимоги до кандидатів та етапи відбору. Учасники заходу  детально ознайомилися з перспективами служби у Національній поліції України: грошове забезпечення, відпустка, можливість навчання, ріст кар’єри,соціальне забезпечення.

За результатами заходу особи, які виявили бажання спробувати попрацювати  у Національній поліції України, були запрошені на співбесіду.

Роксолана Вишневич


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel