Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Кубок з волейболу Ківерцівського району виграли спортсмени з Липного

Команда-переможець з Липного.

Ківерцівська райрада/ФБ

Кубок з волейболу Ківерцівського району виграли спортсмени з Липного

Турнір, присвячений пам’яті нашого земляка, воїна-афганця Олега Денисюка започаткували у 2007 році

Хвилиною мовчання вшанували всіх українців, які загинули у Афганістані, інших гарячих точках нашої планети, та всіх, хто віддав своє життя вже в наші дні – на Євромайдані та на Сході України.

Учасників турніру привітали заступник голови районної ради Віталій Протасюк, заступник міського голови Ольга Поліщук, керівник районної організації ветеранів бойових дій на території інших держав В’ячеслав Гордіюк, директор Ківерцівської дитячо-юнацької спортивної школи Олександр Левчук, інформує Ківерцівська районна рада.

У змаганнях брали участь 8 команд району. Володарем Кубку традиційно стала волейбольна команда села Липне. 

У відповідності до жеребкування команди поділено на дві групи, які провели змагання між собою у спортзалах КЕШ і ДЮСШ.
У змаганнях брали участь 8 команд району. Володарем Кубку традиційно стала волейбольна команда села Липне. Ківерцівська волейбольна команда ветеранів посіла друге місце серед усіх команд-учасників змагань.

Переможці та призери змагань були нагороджені грамотами та кубками відділу освіти і культури Ківерцівської райдержадміністрації, відзнаками Ківерцівської районної організації ветеранів Афганістану. Від учасників заходу було покладено корзину квітів до пам’ятника воїнам-афганцям у міському парку імені Івасюка.

Telegram Channel