Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
У Центральному парку планують будівництво громадської вбиральні

Парк відвідує бангато людей, тож вбиральня там необхідна.

Віщун/Вікіпедія

У Центральному парку планують будівництво громадської вбиральні

При цьому жодне дерево, яке знаходиться на ділянці, не буде зрізане

Сьогодні, під час пленарного засідання сесії, депутати міської ради надали дозвіл комунальному підприємству «Парки та сквери м. Луцька» на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Глушець, орієнтовною площею 0,07 га для будівництва та обслуговування громадської вбиральні, інформує Луцька міська рада.

Депутат міської ради, радник міського голови Ігор Поліщук розповів, що громадську вбиральню потрібно було облаштувати багато років тому. Її обіцяли збудувати підприємці, які орендують атракціони у парку, але далі обіцянок справи не просуваються.

Місце для розміщення громадської вбиральні вибрали оптимальне. Воно рівно віддалене від центрального входу, пляжу, зоопарку.  

«Місце для розміщення громадської вбиральні вибрали оптимальне. Воно рівно віддалене від центрального входу, пляжу, зоопарку. Так само віддалене від системи водопостачання і каналізація. Розмір земельної ділянки також є оптимальним, оскільки парк одночасно відвідує кілька тисяч людей. Там має бути пеленальна кімната для мам, рукомийники», – наголосив Ігор Поліщук.

Окрім цього, жодне дерево, яке знаходиться на вказаній території, не буде зрізане.

Telegram Channel