Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
У Турійській ОТГ взялися за ремонт доріг

За кошти місцевого бюджету інший фронт робіт, зокрема настил піску, щебеневого покриття, розрівнювання та вкатування, виконало ТОВ «АМіЛа».

turiyska.gromada.org.ua

У Турійській ОТГ взялися за ремонт доріг

Дороги ремонтували самі жителі, збираючись на толоку

Мешканці провулку Підрічний, що в Турійську (район Містечко), та вулиці Центральної в Дольську звернулися у селищну раду з пропозицією поліпшити стан доріг. І вже в лютому цю ініціативу втілили в життя, повідомляє Турійська селищна рада.

– Раніше по дорозі не можна було проїхати легковим автомобілем, – ділиться мешканець провулку Підрічний Богдан Огроднічий, – а зараз легко розминаються дві вантажівки. Також зробили місце для розвороту, що дуже важливо, адже в нас провулок.

Оскільки дорога була надто вузькою, деякі мешканці зголосилися віддати частину свого городу, щоб її розширити. Тож довелося перенести огорожі, зрізати старі фруктові дерева. За день спільними силами підготовчі роботи були зроблені. 

В одну із субот жителі провулку, переважно чоловіки, зібралися на толоку. Оскільки дорога була надто вузькою, деякі мешканці зголосилися віддати частину свого городу, щоб її розширити. Тож довелося перенести огорожі, зрізати старі фруктові дерева. За день спільними силами підготовчі роботи були зроблені. За кошти місцевого бюджету інший фронт робіт, зокрема настил піску, щебеневого покриття, розрівнювання та вкатування, виконало ТОВ «АМіЛа».

Таким же чином відремонтували дорогу і в Дольську. Там головним ініціатором став член виконкому селищної ради Володимир Кудриль. До речі, це вже на п’ятій вулиці відремонтовано дорогу в цьому селі, відколи Дольськ став частиною Турійської об’єднаної територіальної громади.

Telegram Channel