Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Юні Маневицькі футболісти хоч чемпіонами не стали, та лідера перемогли

З 16 команд, волинська – п’ята

Маневицька спортшкола

Юні Маневицькі футболісти хоч чемпіонами не стали, та лідера перемогли

Відбулася фінальна частина чемпіонату України з футзалу серед дитячих команд в категорії U- 13. Змагання проходили у с. Крижанівка Одеської області

У фінальній частині брали участь шістнадцять кращих команд України, зокрем, футзалісти Дюсш «Респект Маневичі».
Всі команди були розділені на 4 групи по 4 команди. В суперники маневичанам дістались футзалісти із Херсону (майбутні чемпіони), Енергодару та Черкас. Здобувши всі перемоги у групі наші дітки увійшли до вісімки кращих команд, які мали розіграти звання чемпіона країни.

 

 Поступившись в стадії однієї четвертої фіналу рівнянам з рахунком 5:3 ми втратили шанс позмагатися за головний трофей змагань і змушені були грати за 5-8 місце.

Лише Респектівці змогли здолати футзалістів з Херсону, які в підсумку стали чемпіонами України.

Далі були ще дві перемоги над Харків'янами та Одеситами і як підсумок п'яте місце. Здобувши п'ять перемог і програвши одну гру задовільнились таким результатом.

Варто відзначити, що волиняни виступали на цих змаганнях проти суперників на рік а то й два старших, а проти Сашка Вишневецького і на три, адже основу Маневицької команди складають хлопчики 2008 - 2009 року народження.

Лише Респектівці змогли здолати футзалістів з Херсону, які в підсумку стали чемпіонами України. «В команду з поліського краю закохалися всі хто мав змогу спостерігати за їхньою грою , а наші хлопчаки сповна віддячили глядачам чудовою грою, яскравими комбінаціями та гарними голами», - йдеться на сторінці Маневицької спортшколи.

У підсумку, під час нагородження, кращим гравцем команди визнано Тараса Воронюка, а кращим гравцем чемпіонату України з футзалу сезону 2019- 2020 років Кузьмича Назара.

 

 Маневицька команда вже в березні візьме участь в Кубку України в категорії U-13, а в квітні – в Кубку України в категорії U- 12.

Джерело: Маневицька спортшкола
Telegram Channel