Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
У Ковелі провели бесіду з підлітками, як не стати наркозалежними

Профілактична бесіда зі школярами.

facebook.com/Інна Третяк

У Ковелі провели бесіду з підлітками, як не стати наркозалежними

Ковельський міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді спільно з волонтером, незалежним консультантом з хмімічної залежності, Едуардом Аскеровим продовжують працювати з підлітками в напрямку профілактики вживання наркотичних речовин та алкоголю серед молоді

Всім відомо, що у зв’язку з фізіологічними особливостями організму, у підлітковому віці дуже швидко розвивається наркотична залежність (значно швидше, ніж у дорослих). Наркотики особливо небезпечні тим, що навіть одноразове їх уживання може призвести до наркотичної залежності. Відомі випадки, коли перші експерименти з наркотиками закінчувалися смертю. Тому, аби застерегти молодь від спроб стати на хибний шлях, який веде до руйнації організму, ми, дорослі, повинні докласти чимало зусиль. Навчити молодь формувати позитивну мотивацію на здоровий спосіб життя та негативне ставлення до шкідливих звичок. Спонукати молодих людей вчитися, здобувати нові знання, планувати своє майбутнє.

Відомі випадки, коли перші експерименти з наркотиками закінчувалися смертю.

«Нещодавно ми охопили ще два навчальних заклади - ЗЗСО №5 та Ліцей №1. Дякуємо адміністрації закладів за співпрацю та спільну мету!», - повідомила у фейсбуці директор міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Інна Третяк. 

Джерело: Інна ТРЕТЯК
Telegram Channel