Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Щоб пригоди по дорозі до школи були лише приємними

Дотримання правил дорожнього руху - збереже життя і здоров’я.

Камінь-Каширський відділ поліції

Щоб пригоди по дорозі до школи були лише приємними

З метою збереження життя та здоров’я дітей і зниження дитячого травматизму на дорогах, правоохоронці Камінь-Каширського відділу поліції провели профілактичний урок в Теклинській ЗОШ з безпеки дорожнього руху

Дорога до школи завжди є справжньою пригодою, але інколи вона може містити небезпеку, про яку діти мають знати. Під час зустрічі начальник сектору реагування патрульної поліції №4 Микола Савчук спільно з начальником сектору реагування патрульної поліції №1 Олександром Фариною нагадали школярам, як вести себе на дорозі і біля неї, і що необхідно робити на вулицях, щоб не потрапити в біду. Всі ці прості правила зроблять дорогу до школи більш безпечнішою.

Перед переходом вулиці або перехресть, необхідно зосередитись, загострити свою увагу і згадати правила.

Перехід дороги – це серйозний етап у дорожньому русі. Він вимагає від пішоходів відповідної підготовки. Перед переходом вулиці або перехресть, необхідно зосередитись, загострити свою увагу і згадати правила переходу.

«Такі бесіди з підростаючим поколінням не минають безслідно, адже профілактична робота дає можливість виробляти у дітей уміння діяти в конфліктних ситуаціях, приймати правильні рішення, володіти навичками самозбереження, знати свої права та обов’язки»,– про це повідомляє Камінь-Каширський відділ поліції.

 

 

Telegram Channel