Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Планувальник завдань - крок до успіху

Є сенс автоматизувати трудомісткий процес

worksection.com

Планувальник завдань - крок до успіху

Менеджер проекту повинен забезпечити безперебійну роботу кожного процесу - від об'єднання команди до розподілу ресурсів, проведення нарад, планування бюджету та прогнозування

Оскільки більшість завдань повторюється день у день, є сенс автоматизувати трудомісткий процес. Довірте планування завдань Worksection - онлайновий сервіс заощадить вам масу дорогоцінного часу.

Особливості планування проекту

Структурування робочого навантаження - фундаментальна частина будь-якої проектної роботи, яка необхідна для вирішення серії завдань.

Розмежування цілей для розуміння майбутніх реальних робочих кроків.

Безперервний моніторинг прогресу для контролю над проектом.

Забезпечення прозорості поточних і майбутніх завдань для кожного учасника проекту.

Всі проекти виконуються по-різному, але у більшості виконавців є улюблені методи роботи. Тому для повного огляду всіх завдань сервіс Worksection доповнив канбан-дошку і діаграму Ганта - тайм трекером й іншими Agile-інструментами.

Worksection як онлайновий сервіс заощадить вам масу дорогоцінного часу.

Переваги інструментів планування

Чим більше в роботі проектів, тим складніше організувати комунікації всередині команди і контролювати робочий процес. Worksection пропонує єдиний простір для зберігання та оновлення інформації за завданнями, які можна планувати разом із замовником за допомогою перевірених інструментів.

Застосування діаграми Ганта дозволяє: візуалізувати планування; вибудовувати найкоротший шлях для досягнення результату з попередньою оцінкою ресурсів і дедлайнів; автоматично змінювати терміни виконання завдань, завдяки синхронізації інструменту з особистим календарем.

Є сенс автоматизувати трудомісткий процес
Є сенс автоматизувати трудомісткий процес

 Канбан-дошка, створена японською компанією Toyota, перетворилася сьогодні в популярний метод управління проектами. Застосування системи скорочує витрати і підвищує ефективність. Дошка являє собою набір списків, які містять майбутні завдання і поточні дії. Цей інструмент спрощує відстеження всіх процесів, а також дозволяє учасникам бачити, скільки в роботі та на якому етапі виконання знаходиться кожна задача.

Вбудований тайм-трекер ідеальний для компаній з погодинною системою оплати. Інструмент скорочує кількість відволікальних чинників і тимчасові витрати на виставлення рахунків. З його допомогою можна бачити, скільки часу пішло на завдання і розраховувати вартість аналогічних проектів.

Грамотне планування спрощує вирішення проблем, пов'язаних з працездатністю і доступністю ресурсів. Впроваджуйте Worksection для забезпечення своєчасного виконання бізнес-завдань!

Telegram Channel