Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Парафіянам села Мишів дякували за стійкість

Спільне фото на фоні храму має усі шанси стати історичним

ПЦУ

Парафіянам села Мишів дякували за стійкість

Це перше архієрейське богослужіння громади у юрисдикції ПЦУ

1-го березня єпископ Володимир-Волинський і Турійський Матфей з архіпастирським візитом відвідав парафію с. Мишів Володимир-Волинського благочиння, що в Іваничівському районі, де відслужив у місцевому Свято-Миколаївському храмі, передає Буг з посиланням на Володимир-Волинську єпархію ПЦУ.

На території храму владику Матфея зустріли парафіяни та діти, які привітали архіпастиря віршованими словами й піднесли хліб-сіль. За літургією єпископу співслужили секретар єпархії протоієрей Юрій Зінчук, благочинний, настоятель храму протоієрей Василь Мавдрик та Володимир-Волинське, Оваднівське і Ковельське духовенство.

 

 Після літургії архієрей звернувся до присутніх з проповіддю, у якій подякував парафіянам за стійкість у відстоюванні єдиної помісної Православної Церкви України.

Згодом відбувся подячний молебень та хресний хід навколо храму. Після літургії архієрей звернувся до присутніх з проповіддю, у якій подякував парафіянам за стійкість у відстоюванні єдиної помісної Православної Церкви України, а також наголосив, що стаючи на дорогу святого Великого посту, потрібно дбати про чистоту своєї душі.

Telegram Channel