Курси НБУ $ 39.57 € 42.12
Двох українських шахістів знайшли мертвими у московській квартирі

Слідство щодо смерті молодих людей триває

Фото з Facebook Олександри Вернигори

Двох українських шахістів знайшли мертвими у московській квартирі

Ознак насильства не виявили

У Москві в одній з квартир на вулиці Кастанаївській знайшли мертвими двох професійних українських шахістів – Олександру Вернигору і Станіслава Богдановича. Про це повідомляє УП з посиланням на російське ТАСС.

«Загиблою дівчиною виявилася професійна 18-річна шахістка Олександра Вернигора. За попередньою інформацією, вона і її приятель загинули від «звеселяючого газу», на їхніх головах були надіті пакети.

Другий загиблий від «звеселяючого газу» – український шахіст Станіслав Богданович, 1993 року народження», – повідомляє співрозмовник ТАСС. «Загиблою дівчиною виявилася професійна 18-річна шахістка Олександра Вернигора. За попередньою інформацією, вона і її приятель загинули від «звеселяючого газу», на їхніх головах були надіті пакети.

Представник Головного слідчого управління Слідкома Росії по Москві Юлія Іванова повідомила, що за фактом виявлення тіл чоловіка 1993 року народження і дівчини 2001 року народження у квартирі будинку проводиться дослідча перевірка. За її словами, «ознак насильницької смерті не виявлено».

Наразі призначена судово-медична експертиза.

Відзначається, що Богданович був срібним призером чемпіонату Європи з шахів серед юнаків до 12 років, чемпіоном України серед юнаків до 18 років, а також чемпіоном України зі швидких шахів.

Telegram Channel