Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У Старій Вижівці свято відзначили концертом

stvselrada.gov.ua

У Старій Вижівці свято відзначили концертом

У Центрі культури та дозвілля відбувся святковий концерт з нагоди 8 Березня

Представниць прекрасної статі привітав голова Старовижівської селищної ради Володимир Семенюк.

Вітаючи присутніх у залі жінок Володимир Іванович відмітив, що жінка кожного дня наповнює життя своєю ніжністю, теплом та радістю, дарує хвилини щастя, запалює у серцях кохання. Посмішками та оптимізмом спонукає чоловіків на благородні вчинки та високі звершення. Він побажав найчарівнішій половині людства любові у серці, добробуту у кожному домі, миру та злагоди, успіхів у роботі, величезного жіночого щастя, інформує Старовижівська селищна рада.

Подарунком для жінок стала концертна програма «Усім жінкам присвячується», яку підготували працівники та вихованці Старовижівського Центру дитячої та юнацької творчості та Старовижівської музичної школи.

Подарунком для жінок стала концертна програма «Усім жінкам присвячується», яку підготували працівники та вихованці Старовижівського Центру дитячої та юнацької творчості та Старовижівської музичної школи. Вокальні гурти «Малеча», «Вижичі» (керівник Віктор Мандзюк) вокальний колектив «Мальви» (клас викладача Ольги Гречаної) та солісти Ярослав Карпук, Дмитро Ковальчук, Олександра Шух, вокальний дует Валерії Ярмолюк та Олександри Шум виконали чудові пісні, хореографічну композицію «Ми – українці» виконав танцювальний колектив «Візерунок» (керівник Наталія Плахова), танці «Прогулянка», «Зумба» виконав танцювальний колектив «Ірина» (керівник Ірина Янюк), танець «Сучасні ритми» – танцювальний гурт «Філ денс», танець «Рівер» - танцювальний гурт «Непосиди» (керівник Ольга Геч). Майстерно вели програму ведучі – Сергій Кабарчук і Тарас Каліщук.

Програма святкового концерту була динамічною та вишуканою. Затамувавши подих, глядачі насолоджувалися чудовими номерами, щедро нагороджуючи кожного з артистів гучними оплесками. З гарним настроєм та усмішками залишали Центр дозвілля після концерту старовижівчанки, дякуючи артистам та організаторам свята.

Старовижівчанам співав учасник програми «Голос країни» Ярослав Карпук.

 

Telegram Channel