Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Розслідування катастрофи МН17 продовжать паралельно з судом над підозрюваними

Літак MH17 збили над Донбасом з "Бука" російської бригади з Курська.

pravda.com.ua

Розслідування катастрофи МН17 продовжать паралельно з судом над підозрюваними

Розслідування катастрофи рейса МН17 буде продовжено і триватиме паралельно з судом над чотирма підозрюваними.

Про це пише «Українська правда» з посиланням на Генпрокуратуру Нідерландів та на угоду країн-учасниць Об'єднаної слідчої групи, підписану 8 березня, повідомляє «Інтерфакс-Україна»

«Напередодні судового розгляду, яке розпочнеться 9 березня, представники слідчих органів Австралії, Бельгії, Малайзії, України та Нідерландів підписали Угоду про продовження роботи Об'єднаної слідчої групи (ОСГ). Продовження роботи слідчої групи гарантує, що розслідування за фактом катастрофи MH17 буде продовжено без зупинки і триватиме паралельно з судом над чотирма підозрюваними», – йдеться у повідомленні.

 Boeing-777 авіакомпанії Malaysia Airlines, що виконував рейс МН17 Амстердам – Куала-Лумпур, було збито ракетою над контрольованою проросійськими сепаратистами територією Донбасу 17 липня 2014 року. Усі 298 осіб на борту загинули.

Нагадаємо, Boeing-777 авіакомпанії Malaysia Airlines, що виконував рейс МН17 Амстердам – Куала-Лумпур, було збито ракетою над контрольованою проросійськими сепаратистами територією Донбасу 17 липня 2014 року. Усі 298 осіб на борту загинули.

Слідство встановило, що літак MH17 збили над Донбасом з «Бука» російської бригади з Курська.

9 березня у Нідерландах розпочнеться судовий процес над трьома громадянами Росії і одним українцем - Ігорем Гіркіним (Стрєлковим), Сергієм Дубинським, Олегом Пулатовим і Леонідом Харченком, яких звинувачують у причетності до трагедії рейсу МН17 Малазійських авіаліній.

Telegram Channel