Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
«Шахтар» зіграє з «Вольсфбургом» за порожніх трибун

Нічого собі!

Фото: ФК "Шахтар"

«Шахтар» зіграє з «Вольсфбургом» за порожніх трибун

Коронавірус наступає...

У четвер, 12 березня, донецький «Шахтар» зіграє на виїзді проти німецького «Вольфсбурга» в першому матчі 1/8 фіналу Ліги Європи при закритих трибунах.

Про це повідомив УНІАН з посиланнням на офіційний сайт «вовків».

Стадіон «Фольксваген-Арена» було вирішено закрити для відвідувачів через поширення китайської коронавірусу.

Дуже шкода, що змушені приймати таке рішення, але ми зобов'язані діяти в інтересах усіх сторін і запобігти наслідкам, які можуть настати для вболівальників, які відвідали стадіон.

«Дуже шкода, що змушені приймати таке рішення, але ми зобов'язані діяти в інтересах усіх сторін і запобігти наслідкам, які можуть настати для вболівальників, які відвідали стадіон. Хочу подякувати фанатам за розуміння, а «Вольфсбургу» - за високий рівень відповідальності та співробітництво», - заявила керівник відділу спорту і здоров'я міста Вольфсбург Моніка Мюллер.

Гра-відповідь відбудеться 19 березня в Харкові. Раніше УЄФА також підтвердив, що поєдинки «Валенсія» - «Аталанта» (Ліга чемпіонів, 10 березня), ПСЖ - «Боруссія» Дортмунд (Ліга чемпіонів, 11 березня), «Інтер» - «Хетафе» (Ліга Європи, 12 березня) і «Барселона» - «Наполі» (Ліга чемпіонів, 18 березня) відбудуться за закритими дверима.

Telegram Channel