Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
 Тотальний карантин: через коронавірус доведеться навчатися вдома?

До таких заходів вдаються у більшості країн. Адже ситуація з поширенням коронавірусу загрозлива.

Фото з відкритих джерел

Тотальний карантин: через коронавірус доведеться навчатися вдома?

Сьогодні Кабмін на засіданні розгляне можливість введення карантину в навчальних закладах і заборони на проведення масових заходів на території України у зв`язку із загрозою коронавірусу. Київ уже пішов на цей крок

Про це повідомив народний депутат від «Слуги народу» Олександр Дубінський. Інформацію підтверджує й інформагенство «Інтерфакс» з посиланням на свої джерела в уряді. Карантин буде оголошений на національному рівні, після цього рішення прийматимуть місцеві органи влади.

До таких заходів вдаються у більшості країн. Адже ситуація з поширенням коронавірусу загрозлива.

До таких заходів вдаються у більшості країн. Адже ситуація з поширенням коронавірусу загрозлива. Зокрема, в Італії захворіли вже 10,149 осіб, померли 631, одужують 1004 особи.

У Польщі масово зачиняються школи та університети через коронавірус. Міністр науки та вищої освіти Ярослав Говін заявив, що міністерство розглядає можливість тимчасового припинення занять в університетах.
У Німеччині скасовують культурні заходи у великих державних театрах, оперних і концертних залах.

Тим часом з 12 березня карантин оголосили у Києві. Він діятиме попередньо до кінця березня. Про це заявив у відеозверненні мер столиці Віталій Кличко.

Тим часом з 12 березня карантин оголосили у Києві. Він діятиме попередньо до кінця березня.

Щоб запобігти можливому розповсюдженню захворювання, влада столиці затвердила план протиепідемічних заходів. З 12 березня запроваджуються такі превентивні заходи в Києві:
тимчасово обмежується освітній процес та забезпечуємо дистанційне навчання в закладах загальної та вищої освіти. У мистецьких, спортивних школах. У дитячих садочках міста.
обмежується проведення масових заходів у столиці. Це стосується і концертів, конференцій, інших заходів. Кінотеатри скасують сеанси. Закритими будуть і розважальні центри та розважальні зони в шопінг молах. У торгових центрах - посилений контроль, там чергуватимуть санітарні лікарі. Попередньо обмеження діятимуть до кінця березня.
Також він звернувся до керівників установ та підприємств міста за можливості переглянути робочий графік працівників, у яких є малолітні діти. Громадський транспорт, за словами мера, поки працюватиме в звичному режимі. Увесь його рухомий склад двічі на добу обробляють дезінфікуючими засобами

Telegram Channel