Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Команда Зеленського — цей вірус непрофесійності  знищує українську економіку

Ірина Геращенко

УНІАН

Команда Зеленського — цей вірус непрофесійності знищує українську економіку

Кажуть, на зустрічі глави держави з олігархами ті йому сказали, що економіка в піке. І «всьо пропало». Але для цього можна було поспілкуватися не з олігархами, а з ФОПами, й ті б пояснили все Президенту ще в більш доступній та емоційній формі — у стилі вдячного глядача «95 кварталу»

Уряд технократів за 5 місяців угробив українську економіку. Ненадходження в бюджет із митниці — колосальні. Хто за це відповість? Нагадаю, уряд технократів призначив особисто Зеленський і за нього безвольно й бездумно проголосували «слуги».

Вже за 2 тижні вам скажуть, що в економічній катастрофі, яка накриє країну, винувата пандемія. В цьому буде лише частина правди, але не вся. Команда Зеленського — цей вірус непрофесійності знищує українську економіку.

Команда Зеленського продовжує створювати свій «зелений велосипед» і несе на ньому українську економіку в прірву…

Нагадаю, наша команда в травні 2019 року залишила наступникам золотовалютні запаси в еквіваленті 49,5 млрд грн (що з ними зараз?). І 29,5 млрд на єдиному казначейському рахунку. В лютому 2014–го ми отримали країну, де на єдиному казначейському рахунку було…. 108 тисяч грн (!!!), і в умовах війни показали, як вивести державу з кризи. «Слуги» демонструють, як у кризу країну ввести.

Сьогодні (у середу. — Ред.) у Києві колапс через закрите метро. Вчора ми намагалися довести, що в усіх європейських столицях метро працює, але з жорсткими обмеженнями (що ми підтримуємо). Але ні, команда Зеленського продовжує створювати свій «зелений велосипед» і несе на ньому українську економіку в прірву…

Р. S. Наші експерти готові доєднатися до антикризового штабу, аби допомогти робити професійні і продумані кроки.

Джерело: Ірина ГЕРАЩЕНКО
Telegram Channel