Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Депутати Луцької міської ради спрямували 60 млн грн на боротьбу з коронавірусом

Ситуація з коронавірусом вкрай напружена...

Волинь-нова

Депутати Луцької міської ради спрямували 60 млн грн на боротьбу з коронавірусом

На позачергову 73 сесію, яку відкрив секретар міської ради Григорій Пустовіт, депутати прийшли в захисних масках

У засіданні взяли участь 29 обранців міської територіальної громади. У проєкті порядку денного було 4 питання. Відразу приступили до продуктивної роботи. Директор департаменту фінансів та бюджету Луцької міської ради Лілія Єлова розповіла про головні зміни, за які необхідно проголосувати. Знімаються кошти, передбачені на капітальний ремонт доріг. Загалом пані Єлова запропонувала перенаправити 60 млн гривень на фінансування заходів для боротьби з коронавірусом. Тому зміни до бюджету внесли без обговорення.

Секретар міської ради також запропонував всі кошти депутатського фонду – 4 мільйони гривень – спрямувати на боротьбу з цим лихом. Колеги підтримали його пропозицію.

Як пояснив Григорій Пустовіт, гроші необхідні для придбання апаратуру та різноманітних медичних засобів. Секретар міської ради також запропонував всі кошти депутатського фонду – 4 мільйони гривень – спрямувати на боротьбу з цим лихом. Колеги підтримали його пропозицію.

Нетривала дискусія розпочалася під час обговорення питання щодо тимчасовго припинення роботи деяких продуктових магазинів. Адже основна мета всіх заходів – зменшити контакти людей.

За словами Григорія Пустовіта, тільки за попередніми розрахунками, місто недоотримаємо за місяць приблизно 50 млн грн, але головне – зберегти життя наших співвітчизників.

Депутати також проголосували за внесення змін до програми цивільного захисту населення й завершили сесію.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel