Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Померла Ірина Бекешкіна, директорка фонду «Демократичні ініціативи»

Ті, хто знав її близько, пишуть: «Людина, яка щиро любила свій народ та Україну»

24tv.ua

Померла Ірина Бекешкіна, директорка фонду «Демократичні ініціативи»

Її відхід називають передчасним

В Україні померла соціологиня, директорка фонду «Демократичні ініціативи» імені Ілька Кучеріва Ірина Бекешкіна. Про це повідомили у пресслужбі фонду, передає Громадське Телебачення.

«Передчасно пішла з життя Ірина Бекешкіна — відома українська соціологиня, директорка, старша наукова співробітниця Інституту соціології НАН України, одна  із найавторитетніших науковців, людина, яка щиро любила свій народ та Україну», — йдеться у повідомленні.

«Ірина Бекешкіна була символом об'єктивної української соціології, зробила вагомий внесок у розбудову демократії та громадянського суспільства, до останнього дня була з нами і проводила опитування, заходи, була переповнена новими ідеями та планами.
Для нас це дуже велика втрата, яку важко прийняти й усвідомити. Висловлюємо щирі співчуття її близьким та рідним», - пишуть на сайті фонду. «Передчасно пішла з життя Ірина Бекешкіна — відома українська соціологиня, директорка, старша наукова співробітниця Інституту соціології НАН України, одна  із найавторитетніших науковців, людина, яка щиро любила свій народ та Україну», — йдеться у повідомленні.

Пам'ятні повідомлення на сторінці у facebook Ірини Ериківни пишуть друзі та знайомі. 

4 лютого їй виповнилося 68 років.

У номері до 8 березня статтю їй, як одній із найвідоміших жінок України, присвятила і «Цікава газета на вихідні».

Telegram Channel