Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Луцькі ОСББ безкоштовно отримали засоби дезінфекції

Видача засобів дезінфекції супроводжувалась пам’яткою-інструкцією.

Луцька міська рада

Луцькі ОСББ безкоштовно отримали засоби дезінфекції

У видачі взяли участь голови близько 30-ти ОСББ міста

Учора в обласному центрі Волині було розпочато видачу засобів дезінфекції головам ОСББ, що відповідальні за впровадження протиепідемічних заходів у багатоквартирних будинках нашого міста. Аби пересвідчитись, що всі присутні ознайомлені із вимогами по обробці під’їздів, у процесі також взяли участь радники міського голови Ігор Поліщук та Юрій Безпятко, заступник директора департаменту житлово-комунального господарства Микола Осіюк.

«Люди торкаються руками перил, відкривають двері під’їзду за ручку, натискають кнопки домофону, ліфта. Проведення дезінфекції у під’їзді є необхідністю, відтак ми організували безкоштовну видачу дезінфекційного розчину, що має лабораторно підтверджену ефективність у знищенні вірусів», - розповів Ігор Поліщук.

Проведення дезінфекції у під’їзді є необхідністю, відтак ми організували безкоштовну видачу дезінфекційного розчину, що має лабораторно підтверджену ефективність у знищенні вірусів.

У видачі взяли участь голови близько 30-ти ОСББ міста. Окрім того, радник міського голови зазначив, що у тих багатоквартирних будинках, де ОСББ відсутні, дезінфекцію проводитимуть комунальні служби міста. Видача засобів дезінфекції супроводжувалась пам’яткою-інструкцією.

Крім того, заступник Луцького міського голови Григорій Недопад поінформував, що всі 87 будинків, які обслуговує управлінська компанія ЖКГ №7, повністю продезінфіковано. Процедуру в цих будинках будуть періодично повторювати. «Роботи по дезінфекції триватимуть у всіх управлінських компаніях, ОСББ також самоорганізовуються. Маємо активно працювати в усіх напрямках, спрямованих на протидію можливому поширенню вірусу», - зазначив чиновник.

Джерело: Луцька міська рада
Telegram Channel