Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Для волинянок, які втратили на війні рідних, влаштували фотопроєкт «Заквітчані весною» (Відео)

Чудова акція на підтримку родин Небесного легіону!

Фейсбук

Для волинянок, які втратили на війні рідних, влаштували фотопроєкт «Заквітчані весною» (Відео)

Аби підтримати і розрадити найрідніших людей Небесних Воїнів волонтерський рух Мeцeнaти для сoлдaтa проводить другий рік поспіль весняну фотосесію

В останній день зим радість наближення весни змогли відчути наші матері, дружини та доньки полеглих Героїв в АТО/ООС, та  для підняття чудового настрою, волонтерський рух Мeцeнaти для сoлдaтa (МдС) запросив їх до Луцька для святкової фотосесії з оберемками різноманітних квітів. Про це інформує волонтер Руслан Теліпський

Цьогоріч захід тривав 2 дні. Можливістю зробити чудові світлини з квітами скористалися родичі загиблих не лише з Волині, а й близької нам Рівненщини!

Головний луцький партнер по акції – Квіткова галерея - Flower gallery, люб’язно надав приміщення та головний аксесуар для фотосесії: різноманітні квіти, букетики від маленьких і до великих, кошички, корзинки та навіть плюшевих ведмежаток. За словами Руслана Теліпського, продавчині і власниця галереї Ольга Попова всіляко сприяли, передаючи оберемки прекрасних квітів, аби у зранені душі наших любих мам, дружин і донечок полеглих Героїв теж прийшла весна і добрий настрій!

Щиро дякуємо за найскладнішу вашу місію: подолати дводенний фотомарафон і відкрити всередині кожної матері, жінки і дівчинки їхню природню гармонію та красу.

Над створенням світлин працювала ціла команда фотографів із ЯрКо: під керівництвом Ярослава Близнюка з випускниками студії Сергієм Грушецьким, Леонідом Навроцьким та Іриною Цвид-Парфенюк. «Щиро дякуємо за найскладнішу вашу місію: подолати дводенний фотомарафон і відкрити всередині кожної матері, жінки і дівчинки їхню природню гармонію та красу. Адже хлопці з небес хочуть бачити своїх найрідніших красивими і усміхненими!», - пише Руслан Теліпський у фейсбуці.

«Також висловлюємо вдячність й іншим друзям та партнерам, котрі теж долучились до «весняного перевтілення»: Наталці з країни Солодощів що надала люб'язно приміщення під приготування до фотосесії, Луцькому базовому медичному коледжу за стільці, сім’ї капелана Ivan Gureyv за наданий транспорт, Жидкова Татьяна за професійний мейк-ап від відомого бренду «Мері Кей», компанії «Гранд персона» і громадянському руху «Свідомі» за солодощі, а Піцерія Solo за гарячі смачненькі піци!

Окрема подяка за кураторство проекту Марина Шепелюк, котра також координує від МдС проект «Батьки Небесних Воїнів». Разом з Мариною долучились і інші дружини полеглих бійців, що знайшли час і бажання посвятити спільній справі: Надюша Надюша, Крищук Лілія, Ольга Ляшук (Olga Liashuk), Маріна Тричук, Наталія Іщук та Ann Tcipluk! А Роман Хоружий - вдячні за цей змонтований ролик!», - зазначає лідер волонтерського рузу Меценати для солдата Руслан Теліпський.

Telegram Channel