Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Поезії молодої української співачки і режисерки лягли на полотно відомої рівненської майстрині (Фото. Відео)

Рукотворний шедевр рівненської чарівниці Олени Медведєвої.

Олена МЕДВЕДЄВА

Поезії молодої української співачки і режисерки лягли на полотно відомої рівненської майстрині (Фото. Відео)

Олена Медведєва створила черговий рукотворний арт-бук «Ти - мій всесвіт»

 Артвидання А-5 формату на 22 сторінках вже отрамала українська вокалістка і модель Анастасія Лавриненко. Це вишитий збірник її поезій, які Олена Медведєва виконала на полотні виконаний власним, запатентованим шрифтом та з малюнками відомої художниці Наталії Серветник.

 
 

 «Рідний, єдиний, зоряний, безмежний і теплий ВСЕСВІТ, котрому присвятила усі свої вірші прекрасна українська співачка, режисерка та акторка Анастасія Лавриненко, «оселився» тепер у вишиваній полотняній книзі з такою ж назвою. Мені навіть трішки сумно, що робота завершена. Настільки приємною вона виявилася для нас. Пані Анастасіє, нехай ця книга принесе Вам щастя! Бо нас, художницю Наталію Серветник, майстра-палітурника Андрія Медведєва та мене, людину, яка вишила ці вірші, вона реально ощасливила», - зізналася Олена Медведєва.

Це заповітна, сокровенна, навіть, сакральна відзнака!

Не менш теплі слова подяки озвучила на адресу майстрині і українська співачка. «Друзі, для мене сьогодні визначний і святковий день! Я отримала безцінний подарунок! Писати не буду, краще подивіться відео! Емоції переповнюють! Мабуть те, що я роблю в цім житті, вартує уваги! Розчулена до глибини душі! 

 

 Пані Олена Медведєва - я дякую Всевишньому, який подарував нам можливість віднайти одна одну! Я дякую Вам за талант; за щире, відкрите серце; за красиву душу! Ви робите велику справу! Натхнення Вам та Божої підтримки і благословення! Пані Наталія Серветник - низький уклін Вам за красиве чудо! Це заповітна, сокровенна, навіть, сакральна відзнака! Дякую!» - написала у своєму фейсбуці Анастасія Лавриненко.  

Щоб оцінити талант Анастасії Лавриненко  послухайте пісню у виконанні співачки.

 


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel