Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Влада Луцька просить зупинити підприємство «Модерн-Експо»

Волинь-нова

Влада Луцька просить зупинити підприємство «Модерн-Експо»

Відповідне звернення оприлюднив Секретар міської ради Григорій Пустовіт

Нині, згідно з рішенням Луцької міської ради від 16.03.2020 № 72/4 «Про тимчасове зупинення роботи об'єктів загального користування, розташованих у м. Луцьку та населених пунктах Прилуцького старостинського округу, з метою попередження розповсюдження захворюваності на гостру респіраторну інфекцію, спричинену коронавірусом COVID-19» зі змінами, до закінчення карантину тимчасово зупинено роботу значної частини об'єктів загального користування на території Луцька та Прилуцького старостинського округу.

За його словами, на підприємстві працює багато лучан і надходять постійні дзвінки на гарячу лінію Луцької міської ради з пропозиціями тимчасового зупинення роботи підприємства, аби запобігти можливому поширенню.

Секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт звернувся до керівника СП ТОВ «Модерн-Експо» Петра Пилипюка з проханням розглянути можливість тимчасового зупинення виробничих потужностей на період карантину. За його словами, на підприємстві працює багато лучан і надходять постійні дзвінки на гарячу лінію Луцької міської ради з пропозиціями тимчасового зупинення роботи підприємства, аби запобігти можливому поширенню.

 

 

Джерело: Луцька міська рада.
Telegram Channel