Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Шахраї у медичних масках вже орудують в Луцьку

Будьте обережні та не довіряйте незнайомим особам.

Pixabay

Шахраї у медичних масках вже орудують в Луцьку

У міськраді закликають лучан бути уважними і не впускати у свої оселі незнайомців

З 24 березня в обласному центрізапрацював тимчасовий оперативний центр для організації допомоги пільговим категоріям громадян - мешканцям Луцької об'єднаної територіальної громади.

Надійшло повідомлення, що невідомі особи у медичних масках представлялися працівниками Луцької міської ради і проникали в помешкання.

За день роботи до цього підрозділу уже надійшло 55 звернень. Громадяни отримали консультації, деяким передадуть продуктові набори.

Водночас, до міськради надійшло повідомлення, що невідомі особи у медичних масках представлялися працівниками Луцької міської ради і проникали в помешкання..

У відділі інформаційної роботи міської ради пояснюють, що перед візитом представників тимчасового оперативного центру, лучан додатково телефоном інформують, о котрій годині до них прийдуть. Також під час візиту буде присутній працівник департаменту муніципальної варти у форменому одязі й усі вони матимуть відповідні службові посвідчення.

Для осіб, які перебувають під опікою Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) міста Луцька, продуктові набори чи іншу допомогу надаватимуть соціальні працівники, які за ними доглядають.

Довідково: тимчасовий оперативний центр розпочав роботу з 24 березня і працюватиме до особливого розпорядження.

Телефон «гарячої лінії» тимчасового оперативного центру - 20-30-03 зі стаціонарного телефону або 0332 20-30-03 з мобільного.

Центр працюватиме щоденно без перерви та вихідних з 08:30 до 17:30.

Його основне завдання - прийом телефонних звернень, надання консультацій, забезпечення комунікації та, у критичних випадках, - надання допомоги пільговим категоріям громадян, що опинилися у скрутних життєвих обставинах, шляхом доставки продуктових наборів.

Telegram Channel